Probeer Altijd om de Dingen niet te Doen in een Haast, zodat we alles Kunnen Bereiken Zonder al te Veel Fouten

 

Tijd is geld word er gezegd en vergane tijd is niet meer over te doen wanneer het gepasseerd is behoort het tot ons verleden.
Dus om de tijd goed te gebruiken of investeren moeten we proberen om zoveel mogelijk te doen in de kortste tijdsperiode voor het maximale mee te maken in ons leven.
Maar als we dat willen zal dat ook de mogelijke problemen met zich mee brengen en daarom hebben ze het spreekwoord “haastige spoed is zelden goed” bedacht en erkend.
Hoe sneller we iets willen doen en zo iets forceren des te eerder de kans er bestaat op het maken van fouten, wat weer vertraging oplevert naar het eindresultaat.
Het is beter iets doordacht te doen en met verstand dan haastig en een kans op verwaarlozing van kwaliteit ervan met veel gemaakte afwijkingen van het originele.
Geconcentreerd en gefixeerd met iets bezig zijn en daar de tijd voor nemen zal altijd de maximale einduitkomst opleveren en er zullen geen afdwalingen zijn door haast.
De dingen goed overdenken kost nu eenmaal tijd en is nodig om het complete voortvloeisel zo goed mogelijk en in stappen te laten verlopen voor de best mogelijke afloop.
Voor de langeduur zal geduld altijd een voorloper zijn op haast, omdat precisie altijd tijd in beslag neemt door onderzoek naar de ultieme kwaliteit, superioriteit daar zal levenslang vraag naar zijn.
Als we iets willen bereiken zonder fouten te maken en er permanent van willen profiteren of rendement mee willen maken neem er dan alle tijd voor om het goed te bedenken voordat we eraan beginnen in een haast.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/probeer-altijd-om-de-dingen-niet-te-doen-in-een-haast-zodat-we-alles-kunnen-bereiken-zonder-al-te-veel-fouten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Probeer Altijd om de Dingen niet te Doen in een Haast, zodat we alles Kunnen Bereiken Zonder al te Veel Fouten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen