Reken op een Zegen niet op Problemen

 

Het is beter ons leven altijd te willen verbeteren en positief te denken.
Nooit negatief onze nieuwe dag beginnen en altijd een instelling hebben dat er wonderen gaan gebeuren vandaag.
Dag dromen over wat er allemaal kan gebeuren deze dag en onze fantasie de vrije loop geven, want niets is onmogelijk in het leven.
En een positieve gedachten zal alleen maar ons humeur opbeuren en een goed gevoel geven.
Want we weten allemaal hoe moeilijk het leven kan zijn en een pessimistische houding  zal daar geen goede bijdragen aan verlenen en het alleen maar zwaarder maken.
De dag beginnen met een glimlach kan al veel wonderen verrichten zelf kijken we ook graag naar een lachend gezicht.
Dus heb een opgewekt gedrag en ben vriendelijk tegen onze medemensen dat zal een snellere acceptatie en de voorrang geven naar een communicatie.
Waardoor er goede gesprekken kunnen plaatsvinden met een waarde in de gesprekstof en dit ons een grandioze  indruk geeft over het belang van vriendschap.
Zodat ons leven gezegend word door de goede ervaringen die wij vandaag weer meegemaakt hebben die probleemloos waren verlopen en een uitmuntend gevoel veroorzaakt heeft.
Wanneer de problemen ver weg zijn is onze dag gezegend.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/reken-op-een-zegen-niet-op-problemen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Reken op een Zegen niet op Problemen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen