Relaties kennen geen problemen maar mensen zijn Kampioenen in ze te Creëren.

 

Gesproken woorden kunnen lucht zijn voor sommigen en voor anderen bepalen ze hun leven en voortbestaan in de gedachten bij hun relaties.
Roddelen en informatie wat anderen betreft overbrengen naar anderen is als luisteren naar iets wat de vertellende persoon graag wil wat wij horen en daar zijn voordeel mee wil doen.
Meestal is het zo dat wat zij over een ander vertellen tegen ons, vertellen ze later tegenover deze persoon over ons en zo worden er vaak verhalen gecreëerd zonder inhoud.
Er word alleen maar meer vertelt wat niet waar is om het verhaal meer geloofwaardig te maken en interessanter om naar te luisteren door anderen en die daar dan een mening over geven.
Soms is er zelfs geheel niets van waar en is het alleen maar om een ander er onderuit te halen voor eigenbelang of afgunst en jaloezie.
Mensen die graag tegen ons over anderen praten zullen zeker ook graag hun stem willen laten horen over ons, iemand die zijn waarde kent hoeft geen bewijzen te leveren of in verdediging te gaan.
Die weet wat zij waard zijn en kunnen met zelfrespect in de spiegel kijken hoeven niet over anderen te praten om zo te denken een status op te bouwen voor beter te zijn of zo over te komen.
Over anderen te praten of oordelen is zo gemakkelijk maar zijn het bewezen feiten of opgevangen roddels van een kwaadspreker/ster die eens eerst naar hun eigen levensloop en gedrag moeten kijken, voordat zij laster spreken over een ander.
Het luisteren van verhalen van één kant brengt altijd verwarringen het is beter om altijd de ander zijn versie te horen en een kans te bieden om zich te verdedigen en dan een conclusie maken.
En als wij daar geen interesse in hebben zal naar verloop van tijd altijd de waarheid worden getoond, want een vos verliest zijn streken niet.
Kwaadsprekerij is voor niemand goed en kan de relatiesfeer van een persoon veel schade aanrichten als een persoon roddels hoort terwijl zij deze persoon niet eens kennen geeft dat meestal direct een verkeerde indruk in het leven, luister niet naar anderen en ervaar het zelf.
Is een verstandigere aanpakt, sla het geluisterde op en hou daar rekening mee, maar een eigen ervaring kan totaal anders zijn dan er word beweerd over een persoon.
Relaties kennen meestal geen problemen maar de mensen eromheen creëren ze meestal om verwarring te veroorzaken om zelf de kampioen te zijn en kans te maken op de eerste plaats voor alle aandacht, maar liefde en vertrouwen zal altijd winnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Relaties kennen geen problemen maar mensen zijn Kampioenen in ze te Creëren 6 July 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen