Sommige Zulen Zeggen het Leven is Hard maar in Vergelijking met Wat.

 

Het geluk in het leven is om iedere morgen weer wakker worden en tevreden zijn met al het gene wat wij bezitten aan kennis en eigendommen.
Iedere dag met een positieve gedachte beginnen aan een dag met nieuwe kansen en mogelijkheden die we kunnen uitwerken met verbeteringen.
Steeds nogmaals proberen om de nieuwe dag beter te laten eindigen dan gisteren en zo met een zorgeloos en rein hart gaan slapen.
Dan in onze droom terugdenkend aan deze dag en aan de grote veranderingen voor de toekomst en als we wakker worden gewoon blijven door dromen alsof het allemaal werkelijkheid is.
Dat zal ons een positieve balans geven in de recente dag waar er van alles kan gebeuren, maar met een beklagenswaardig humeur zal het geen fijne tijd zijn.
We moeten zelf het beste uit het leven halen met vreugdevolle momenten en streven naar progressie, meer als ons best kunnen wij niet doen dat begrijpt iedereen.
Maar als wijzelf alles gaan verwaarlozen wat we moeten lossen of mee bezig zijn dan is dat vragen om moeilijkheden, want onze inzet bepaald grotendeels de uitkomst.
Goede en moeilijke tijden hebben wij allemaal, hoe wij daarmee omgaan bepaald ons gevoel en humeur, sommige dingen zijn niet te veranderen maar zovelen wel.
En daar kunnen alleen wijzelf voor zorgen zonder inspanning en werklust zal er weinig. veranderen voor onszelf en kan het een onbegonnen zaak worden met narigheid.
Dagelijks zijn er veranderingen in ons leven dus vergelijkingen maken is makkelijk maar wat we willen bepalen wijzelf, dus als het hard is zijn wij het zelf die de verandering moeten maken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Sommige Zulen Zeggen het Leven is Hard maar in Vergelijking met Wat 17 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen