Soms Duurt het Langer om onze Droom te Realiseren, maar de Tijd is Niet Echt Belangrijk als we het Willen Vervullen

 

Het valt soms niet mee als we wensen en verlangens hebben maar niet de faciliteiten om alles snel voor elkaar te krijgen.
We weten allemaal dat geduld alles overwint dus als we een start gemaakt hebben zijn we al op de goede weg en is het een kwestie van tijd om resultaten daarvan te zien en te ontvangen.
Als wij iedere dag vorderingen zien ook al zijn die maar minimaal weten we dat onze droom en doel uit zal komen als we niet opgeven en blijven doorgaan met een glimlach.
Doorbijten bij tegenwerking en blijven doorbouwen en volharden aan onze droom zodat niets onze moed kan verstoren omdat we erin geloven en het willen bereiken.
Tegenspoed zal er altijd optreden wanneer we iets willen niks zal vlekkeloos verlopen en “van een leie dakje gaan” we zullen overal moeite voor moeten doen.
En daar kunnen we dan achteraf trots op zijn als we iets bereikt hebben door onze gedachten waarheid te laten worden voor onze verbeterende toekomst.
Omstandigheden en het aantal keren van desillusie zal de tijdsduur bepalen nadat we begonnen zijn en iedereen hoopt natuurlijk op een kort tijdsbestek maar de eindfinale is wat telt en het belangrijkste is dat we onze droom en gedachten om kunnen zetten in feiten.
Factoren en dat we afhankelijk van verschillende personen of bedrijven zijn kan ook tijdrekkend met tijdsverlies opleveren doordat we moeten wachten.
Dit zijn feitelijkheden die we moeten incalculeren op het geheel en daar beter positief over denken, want dat is ietwat we niet zelf in de hand hebben.
Als we onze droom willen vervullen zullen we eerst aan de gang moeten gaan en dan niet denken aan de tijdsduur maar aan hetgeen wat belangrijk is en dat is om het te realiseren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/soms-duurt-het-langer-om-onze-droom-te-realiseren-maar-de-tijd-is-niet-echt-belangrijk-als-we-het-willen-vervullen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms Duurt het Langer om onze Droom te Realiseren, maar de Tijd is Niet Echt Belangrijk als we het Willen Vervullen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen