Soms Gebeuren er Wonderen, dus Verlies Nooit je Hoop

 

Het leven is als een achtbaan wanneer alles wat minder gaat gebeuren er vaak altijd onverwachts dingen in ons leven waar we niet op voorbereid zijn.
Krijgen opeens problemen met de familie of vrienden en er gaat iets kapot waardoor er financiel iets betaalt moet worden om het te repareren of te vernieuwen.
Alles komt vaak allemaal tegelijk op het verkeerde moment en we moeten dan mentaal goed gesteld zijn om het psychisch te verwerken.
Dat is geen makkelijke opgaven maar gewoon rustig blijven en positief denken.
Want een slecht uur is nog geen mindere dag en een minder goede dag is nog geen slechte week enz.
Kijk maar terug in ons leven naar het verleden naar regen komt zonneschijn en er is altijd een oplossing gekomen met een perfecte uitkomst door een juiste beslissing.
Het wonder zal altijd geschieden als de nood het hoogst is en dan is er een redding nabij.
Verlies nooit onze hoop en zelfvertrouwen want we zijn allemaal een wonder op deze aarde en kunnen wonderen verrichten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/soms-gebeuren-er-wonderen-dus-verlies-nooit-je-hoop.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms Gebeuren er Wonderen, dus Verlies Nooit je Hoop

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen