Soms hangt de Liefde alleen maar in de Lucht

 

Weten wij allemaal met de liefde waar we aan beginnen?
En waar de liefde allemaal om is begonnen?
Als wij dat nu eens eerst allemaal hadden geweten.
Dan had misschien iemand ons op andere gedachten kunnen brengen en zoveel pijn kunnen besparen op ettelijke tijdsperiodes.
Het was toen toch zo fijn en liefdevol samen met een glaasje wijn.
Om daarna samen de liefde met een romantische sfeer te kunnen bedrijven.
Onze gevoelens en sentiment te kunnen tonen in daden en verlangens.
Het was verlangen naar elkaar, maar waarom liep alles dan zo raar.
Op mijn bank account zie ik nu alleen maar nullen en een huis zonder spullen.
Daar hangen nu alleen nog maar gordijnen en waarneembare herinneringen die steeds weer verschijnen.
Daarom kan en zal de zon voor ons tezamen in mijn hart nooit meer schijnen.
Terecht zijn wij nu een stel dat leeft apart en in onbehagen van één zijde.
Onze relatie is met de beste lijm ook niet meer te lijmen, het vertrouwen is verdwenen en verbroken.
En nu met alleen maar met een positive kijk op het leven kan de zon weer in huis gaan schijnen.
Doordat de les is geleerd en de gordijnen weer kunnen worden open gedaan voor nieuw zonlicht zodat de verdiende dag weer zal komen.
Verloren liefde en energie zo moeten wij dit niet zien, het was een educatie en heeft onze ogen geopend voor de realitteit.
Daarom denk dus goed na voordat wij iets besluiten waar ons hart naar verlangd, want voordat wij het weten kan alles alleen maar een hersenspinsel zijn.
Een ieder is uniek en het leven is één grote les, zo moeten we ook oppassen dat er niet negatief over ons word gedrukt in de pers, dus ons verstand zal moeten blijven werken.
Goed nadenken over een verloren liefde en energie met vrede in onze nieuwe levenshervatting is moeilijk maar essentieel.
Want ons leven gaat voort en van het één komt het ander, dus niet getreurd een nieuwe geliefde zal de poort van ons hart weer opnieuw openen.
Liefde is een gevoel van emoties, aanval, begeerte, verlangen, behoefte, affectie, genegenheid, hartstocht, inclinatie, passie, belangstelling, interesse, zwakte, gehechtheid, verknochtheid een vlam en toewijding tot elkaar, maar hoeft niet eeuwig te duren.

Niet alle relaties zijn aangegaan of gebaseerd met ware liefde en willen de betrokken personen alleen verantwoordelijkheid nemen voor de lusten maar niet altijd voor de lasten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

English Version
Lees Meer Gedichten…….

@auteurjanjansen

klik hier voor mijn APP

 

 

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms hangt de Liefde alleen maar in de Lucht

Soms hangt de Liefde alleen maar in de Lucht

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen