Soms is het Beter Laat, dan Nooit

 

Als we jong zijn hebben we allemaal dromen over de toekomst maar als de tijd verstrijkt hebben we soms die droom nog niet waar kunnen maken.
Voor verschillende dingen hebben we wel de mogelijkheden weten te bemachtigen en het kunnen uitvoeren maar er zijn altijd nog een paar wensen die we niet konden vervullen.
In de loop der jaren veranderd er veel in ons leven ook onze gedachten over ons levenspad maar sommige dingen blijven altijd van kinds af een herinnering.
Totdat misschien na jaren er zich de kans voordoet dat wij wel in staat zijn om de droom van vroeger werkelijkheid te laten worden.
En op dat moment zijn we weer onzeker geworden en denken dat we er te oud voor zijn om daar nog aan te beginnen.
Ook omdat we al verschillende andere bezigheden hebben en het daardoor ons weer aan het twijfelen maakt.
Of misschien past het wel helemaal niet meer bij onze levensstijl of hebben we er al nieuwe familieleden bij die onze aandacht vragen.
Het was een kinderwens van ons en het is er nooit van gekomen doordat er geen mogelijkheid voor was en nu wel!!!!!!!
Op onze wensen en dromen is geen houdbaarheidsdatum dus waarom zouden we ons laten weerhouden en het niet in vervulling laten gaan.
We zijn nooit te oud om te leren en bijna niets is aan een leeftijd gebonden als fysiek alles goed in orde is.
Laat ons niet tegenhouden als we alle mogelijkheden bezitten om onze kinderdroom  in vervulling te laten gaan en daar dan vreugde aan kunnen beleven.
Het is beter laat dan nooit dat we iets uit onze vroegere gedachten kunnen realiseren in werkelijkheid.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/soms-het-beter-laat-dan-nooit.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms is het Beter Laat, dan Nooit

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen