Soms is het Beter Mensen uit het Verleden te Vergeten ter Verbetering van onze Toekomst

 

We weten allemaal dat iedere persoon zijn eigen persoonlijkheid heeft en houding met verschillende manieren.
Dat de eerste ontmoetingen de indruk over iemand geven dus dan word het beste beentje voor gezet en probeert iedereen zo goed mogelijk over te komen.
Word er veel gelachen en goede conversaties gesproken met een inhoudelijk verhaal, want een ieder is nieuwsgierig wat de ander doet voor kostenwinning in het dagelijkse leven.
Naarmate weten we of er de zelfde interesses zijn en wat de bedoelingen zijn van onze ontmoetingen.
Het klikte of er was een ander inzicht op het leven met verschillende opvattingen over meerdere dingen.
Maar in ieder geval hebben we zoveel ervaringen op gedaan naar meerdere afspraken dat we weten of het verstandig is om de relatie voortzetten.
Of te beëindigen en een ieder zijn eigenweg gaat, omdat een voortzetting van deze relatie is gebaseerd op valse hoop.
Ook kunnen er de nodige nadelige gebeurtenissen al plaats gevonden hebben en door innerlijke liefde gevoelens steeds weer een hereniging zijn.
Omdat goed in te schatten is geen gemakkelijke opgave, want als het verstand nee zegt en ons hart ja wint meestal het laatste.
Op het moment dat we ons verstand de overmacht kunnen laten krijgen op onze gevoelens kunnen we een verstandig besluit nemen.
Een besluit waar we beter niet meer op terug kunnen komen en het blijvend maken geeft de beste resultaten.
Afscheid nemen van het verleden geeft een ieder de kans op een verandering naar een betere toekomst.
Helaas is niet iedere verandering een verbetering maar ongelukkig zijn zal niet vaak verslechteren bij een omschakeling tussen mensen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/soms-het-beter-mensen-uit-het-verleden-te-vergeten-ter-verbetering-van-onze-toekomst.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms is het Beter Mensen uit het Verleden te Vergeten ter Verbetering van onze Toekomst - #easybranches

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen