Soms Missen we de Mooie Momenten uit het Verleden.

 

Iedereen heeft een verleden of het nu goed of slecht is geweest, we nu zijn verbetert tot een beter of inferieur persoon dat het geluk nu mee of tegen zit, antecedenten hebben we allemaal.
Maar de dag van nu is iedereen zijn leven en bepaald of het verleden ons blijft achtervolgen door de goedaardige of kwaadaardige dingen die wij gedaan hebben.
Ook kunnen gebeurtenissen die anderen ons aangedaan hebben of als ze iets geweldigs goeds hebben gedaan en betekent in ons leven een rol blijven spelen in onze gedachten.
Ieder zijn leven heeft een voorgeschiedenis en ons gebracht tot de persoon en met de persoonlijkheid en gedragingen die wij nu hebben op dit ogenblik.
Niemand is perfect, iedereen maakt fouten en wij allemaal zijn in staat om daarvan te leren (als wij dit kunnen lezen) dus in de loop der tijd een ieder zijn personage kan veranderen met min en pluspunten.
Een ieder van ons heeft daar de mogelijkheden toe om zijn persoonlijkheid aan te passen en perfectioneren tot tevredenheid.
We ontmoeten mensen in onze existentie op aarde die blijvende gedachten zullen geven en andere personages die we zo snel mogelijk willen vergeten om ons ongenoegen kwijt te raken.
Ook tot onze spijt stuiten we op liefdevolle personen die wij nooit meer zouden willen missen in ons leven maar die verdwijnen door de natuur of een onvoorziene gebeurtenis.
Maar we moeten positief blijven denken en door gaan met ons leven, want dat zijn voorvallen die wij niet zelf onder controle hebben en iedere slechte gedachten of actie het nog meer verslechtert, met positiviteit in gedachten blijven doorlopen op ons levenspad.
Zo kan het ook zo zijn dat het eerst veel beter ging dan nu of omgekeerd en laat daar onze ervaring een goede levensles zijn geweest waar respect en waardering altijd telt en niets zomaar gewoon is of vanzelf gaat en blijvend is.
De mooie momenten uit het verleden zullen ons altijd blijven beïnvloeden ook al is ons leven veranderd en weten we dat die tijdstippen nooit meer terug zullen komen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Iedereen heeft een verleden of het nu goed of slecht is geweest, we nu zijn verbetert tot een beter of inferieur persoon dat het geluk nu mee of tegen zit, antecedenten hebben we allemaal. Maar de dag van nu is iedereen zijn leven en bepaald of het verleden ons blijft achtervolgen door de goedaardige of kwaadaardige dingen die wij gedaan hebben. Ook kunnen gebeurtenissen die anderen ons aangedaan hebben of als ze iets geweldigs goeds hebben gedaan en betekent in ons leven een rol blijven spelen in onze gedachten. Ieder zijn leven heeft een voorgeschiedenis en ons gebracht tot de persoon en met de persoonlijkheid en gedragingen die wij nu hebben op dit ogenblik. Niemand is perfect, iedereen maakt fouten en wij allemaal zijn in staat om daarvan te leren (als wij dit kunnen lezen) dus in de loop der tijd een ieder zijn personage kan veranderen met min en pluspunten. Een ieder van ons heeft daar de mogelijkheden toe om zijn persoonlijkheid aan te passen en perfectioneren tot tevredenheid. We ontmoeten mensen in onze existentie op aarde die blijvende gedachten zullen geven en andere personages die we zo snel mogelijk willen vergeten om ons ongenoegen kwijt te raken. Ook tot onze spijt stuiten we op liefdevolle personen die wij nooit meer zouden willen missen in ons leven maar die verdwijnen door de natuur of een onvoorziene gebeurtenis. Maar we moeten positief blijven denken en door gaan met ons leven, want dat zijn voorvallen die wij niet zelf onder controle hebben en iedere slechte gedachten of actie het nog meer verslechtert, met positiviteit in gedachten blijven doorlopen op ons levenspad. Zo kan het ook zo zijn dat het eerst veel beter ging dan nu of omgekeerd en laat daar onze ervaring een goede levensles zijn geweest waar respect en waardering altijd telt en niets zomaar gewoon is of vanzelf gaat en blijvend is. De mooie momenten uit het verleden zullen ons altijd blijven beïnvloeden ook al is ons leven veranderd en weten we dat die tijdstippen nooit meer terug zullen komen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen