Soms moeten We onze Ziel Vullen en Vervullen om Verdere Stappen in het Leven te Nemen

 

Er zijn van die periodes dat we kans hebben om in de ontwikkelingsstadia te zijn en het zo serieus nemen zodat we er vierentwintig uur van de dag mee bezig zijn om te presteren.
Dit vergt zoveel energie van ons zonder dat wij daar eigenlijk bij stilstaan op die ogenblikken, want we zijn zo intensief bezig dat we dat geheel over het hoofd zien.
We lijken wel een machine waarvan de aan en uitschakelaar kapot is en we blijven maar functioneren om ons doel zo snel mogelijk te bereiken.
Het is constant in onze geest en ons lichaam gebruikt alle energie over deze privé of zakelijke kwestie en dat kan nooit goed blijven gaan.
Want sommige dingen in het leven zijn niet alleen wij die daar de beslissing over hebben, wij willen het wel en denken er constant aan maar hebben niet het alleenrecht over de gevoelens en beslissingen van een ander.
Dat kan een groot psychisch en lichamelijk probleem veroorzaken voor ons, omdat het leven meer problematieke onderwerpen heeft en de tijd niet stopt.
Soms is ons leven te druk met alles geweest, dan is het ook van cruciaal belang voor ons om een tijdstip te vinden om onze ziel te herladen.
Even een stapje terug nemen wetende dat niet alles wat wij alleen willen mogelijk is, maar op onze vingers worden getikt dat er meer voor nodig is om te slagen.
Dat zijn de momenten dat wij moeten leren dat er beperkingen zijn en hoe erg ons hart het ook zou willen we het toch niet voor elkaar kunnen krijgen.
Het zou de ziel vervullen met onze wens maar het is helaas niet bereikbaar voor ons dus moeten wij dat accepteren en er iets anders voor in de plaats laten komen om het leed te verzachten.
Om verdere stappen in het leven te ondernemen moeten we beseffen dat hoe beter we in ons vel zitten onze ziel voldaan zal zijn maar dat niet alles wat wij willen vervult kan worden door de opgetreden factoren van het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/soms-moeten-we-onze-ziel-vullen-en-vervullen-om-verdere-stappen-in-het-leven-te-nemen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Soms moeten We onze Ziel Vullen en Vervullen om Verdere Stappen in het Leven te Nemen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen