Soms zijn de Dingen in het Leven Ingewikkelder dan Alleen een Kat en Muis Spel Tezamen

 

Problemen zijn aan de orde van de dag, economie verslechtert en het lijkt dat sommige mensen zich daaraan aanpassen met hun karaktertrekken en houding tegenover anderen.
Soms ontstaan er conflicten tussen man en vrouw of in relaties, verschillende groepen dat kunnen zijn bendes, verenigingen, jong en oud, hip, bijdetijds, onconventioneel of ongemanierd.
En start de 1 voor de ander te denken en proberen ze elkaar in conflicten uit te schakelen door woorden, macht of andere profijten.
Soms ligt de oplossing of het antwoord voor het oprapen en blijkt het gemakkelijk te zijn tot we beseffen dat dit spel veel groter is en meestal niet altijd lijkt zoals het is of wat er zich in onze gedachten afspeelt.
Maar vaak zijn er andere reden om het conflict heen waardoor de betrokkene of medespelers denken dat het om het 1 gaat maar het gaat om iets geheel anders en dat brengt verwarringen.
Soms denken we een puzzel van 20 puzzelstukjes te hebben tot we beseffen dat het er één van 1000 stukjes blijkt te zijn met veel meer complicaties dan wij onszelf hadden kunnen voorspellen of voorstellen.
Doordat anderen vaak buitenstaanders gebruik kunnen maken van de ontstane situatie en zo proberen om iemand buiten te sluiten door er een schepje bovenop te doen en het erger word.
En dan een mogelijk bestaat dat er een verschrikkelijke ravage ontstaat die erg verkeerd zou kunnen aflopen voor alle betrokken personen.
Daarom is het goed om positief te communiceren met elkaar en voortdurend moeten proberen escalatie te voorkomen dat is beter voor beide partijen.
En ook proberen te beletten dat dingen door de verkeerde personen opgevangen worden en daarna tegen ons gebruikt kunnen worden met een ingrijpende benadeling voor onszelf.
Zo kan een kat en muis spel tezamen veel ingewikkelder worden en uitlopen op een groter verlies dan wij in onze gedachten hadden of onszelf willen permitteren in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

auteur Jan Jansen @auteurjanjansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Soms zijn de Dingen in het Leven Ingewikkelder dan Alleen een Kat en Muis Spel Tezamen 11 July 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen