Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver.

 

Bijna iedereen wil in zijn leven verbeteringen en dat is een verstandige keuze alleen dat is eenvoudigweg niet zo probleemloos als dat het in onze gedachten opkomt.
Vooruitgang door het ontwikkelen van onszelf geeft ook een zelfverzekerd gevoel waardoor we beter in ons vel zitten en bij machte zijn om sneller beslissingen te maken.
Op ieder potje past een deksel en een ieder zal krijgen wat hen toekomt dat is iets waar wij ons eigen aan vast kunnen houden, want geduld overwint alles.
Dus wees geduldig met een positieve en correcte houding dan zal de kans vergroot worden met der tijd om de eindzege te kunnen zegevieren als de klok blijft tikken.
Haastige spoed is zelden goed, maar iedereen heeft liefde en geluk in zijn leven nodig dus hoe eerder het arriveert bij ons hoe trotser we zijn als we gaan juichen van divertissement.
Sommigen moeten daar een groot deel van hun leven op wachten maar als het eenmaal aanbeland is kan de vreugde niet op en start de rijkdom van gelukzaligheid.
Wij kunnen overal naartoe gaan en hopen daar samenkomsten te kunnen vinden voor een gelukkiger leven, maar moeten constateren en komen dan tot de ontdekking dat de plaats niet een indirecte invloed heeft.
De geluksfactor kan vergroot worden doordat we actief zijn en een vliegende arend kan overal een muisje tegen komen, maar het kan evengoed ook aan onze eigen voordeur zijn.
Een geluksgevoel ontstaat als wij tevreden zijn met wat we nu op dit moment bezitten zowel innerlijk als geldelijk en dientengevolge voelen wij onszelf zodoende fortuinlijk.
De wegen naar geluk zijn soms erg ver, maar iedere keer weer de moeite waard om het geduld op te brengen om te wachten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver 10 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen