Soms zijn we Machteloos op de Belangrijkste Momenten van Ons Leven.

 

Ons leven kan vlekkeloos verlopen maar er zullen ook ogenblikken zijn dat wij met onze handen in de haren zitten doordat wij het even niet meer zien zitten van ellende.
Op dat moment kunnen we sterk wezen van alles bezitten met veel intelligentie maar zijn we gewoon machteloos terwijl we graag en eigenlijk het geheel moeten kunnen beheersen.
Maar hebben gewoon de kracht, kennis of oplossing niet en zijn onmachtig en hulpeloos, dit kan voor een ieder een andere reden hebben bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, privé gelegenheid etc.
Geloof op zo’n tijdstip waar je maar in wilt geloven, als we onszelf maar positieve moed kunnen geven om door te gaan opzoek naar een perfecte oplossing.
En soms heeft het niet altijd de oplossing zoals wij het willen maar dan moeten we het beter gewoon accepteren zoals het is gebeurd op dat ogenblik en het van ons afzetten niet nieuwsgierig zijn en het verloop verder willen controleren.
Deze eerste seconden komt er zoveel op ons af dat we totaal getroffen en in de war zijn door onbegrip en frustratie alles zouden we willen geven of doen maar de nodige kracht bezitten wij niet en maakt ons nutteloos.
Dat tijdstip is voor ons zo belangrijk om onszelf een dienst te bewijzen door de redder te kunnen zijn van iets wat onze ziel heeft geraakt.
We kunnen in staat zijn om het onszelf niet te vergeven door de aangrijpende gevoelens die het teweeg hebben gebracht bij ons of anderen, maar de situatie is al zo gelopen.
Dus acceptatie is laatste redding om daar genoegdoening mee te creëeren, want er is geen andere uitweg meer de beëindiging ervan konden wij niet volbrengen.
Hoe erg het ook mocht zijn en verdrietig of teneergeslagen wij zijn er zal niets meer komen om daar verandering in te brengen, dus we moeten verder met ons leven op een positieve manier.
Het leven is nu eenmaal zo dat het zit vol met verrassingen, zodat we soms op de belangrijkste momenten van het leven gewoon machteloos zullen zijn zonder dat wij bij machte zijn om daar verandering in aan te brengen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Soms zijn we Machteloos op de Belangrijkste Momenten van Ons Leven 24 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen