Start te Leven Zonder Angst, zodat Niks Ons kan Stoppen voor te Krijgen wat we Willen

 

Angst is iets wat ons radeloos zenuwachtig kan maken en mentaal kan breken, daardoor kunnen we teruggetrokken zijn om iets te ondernemen.
Faalangst geeft ongerustheid en benauwdheid zo houd dat ons alleen maar verkeerd bezig, omdat het ons eerder negatieve gedachten geeft dan positieve.
Als we al zover zijn en op het punt komen dat we een doel hebben is positief denken erg verstandig en zal bevorderlijker zijn voor resultaten.
Als ons doel is ingesteld, ga er gewoon voor, zonder angst.
De meeste keren, is er niet de moed om verder te gaan als gevolg van te veel zorgen en angstgevoelens.
De nervositeit geeft ons de radeloosheid om er een einde aan te maken en de moed op te geven, maar hoe willen we dan ooit iets bereiken.
We moeten juist onze enthousiasme hoe we eraan begonnen zijn niet laten verstoren door ongerustheid over de bekommering om alles te beëindigen.
We moeten juist onze angsten overmeesteren en onze verlangens niet blootstellen aan schrik te hebben van iets.
Maar we moeten ten zeerste realiseren dat wanneer we onbevreesd leven er dan geen hinder voor ons is en zal er geen verontrusting met zenuwachtigheid ontstaan.
Als onze voornemens smachten naar iets en het voor ogen hebben om het te begeren zullen we moeten vertrouwen op onze initiatieven en alle goeddunken in de wacht slepen zonder ons staande te houden door bevreesdheid.
Beklemdheid door onzekerheid is overbodig en onnodig, we moeten ons meester maken over onze ontsteltenis zodat we niet meer zijn te stoppen totdat we ons doel bemachtigd hebben en ieder fobie onbereikbaar is voor ons.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/start-te-leven-zonder-angst-zodat-niks-ons-kan-stoppen-voor-te-krijgen-wat-we-willen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Start te Leven Zonder Angst, zodat Niks Ons kan Stoppen voor te Krijgen wat we Willen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen