Sterke Vastberadenheid zal Ons Grote Potentieel Brengen om Glorieuze Overwinningen te Behalen

 

De aanhouder wint is iets wat zeer zeker waar is als we maar genoeg tijd hebben en vermogen om het vol te blijven houden.
Inspiratie en doorzettingsvermogen kan alles teweegbrengen om te presteren en groeicapaciteiten aan ons te overhandigen door onze volharding tot in het opperste.
Onbuigzaamheid en de bepaling van een doel is de basis sleutel tot ons succes, dus we moeten ons sterk gevoel van verantwoordelijkheid gebruiken om onze doelen te bereiken in het leven.
Dit kunnen we dan weer overbrengen op anderen die onze voetsporen zullen volgen bij het zien van verkregen resultaten en zo worden gestimuleerd en aangemoedigd.
Iedereen wil graag scoren en werken met een vooruitzicht op een goede toekomst en het zijn de resultaten die tellen en daar een steentje aan zullen bijdragen voor een grandioze eindoverwinning.
Intensief geconcentreerd moeten we met indrukwekkende optimisme eventuele verbeteringen aanbrengen daar waar het nodig is wat een inspiratie voor anderen zal zijn.
Onverzettelijkheid zal ons alle mogelijkheden bieden wat er in ons vermogen ligt en anderen zullen ons aanreiken wat voor ons onbereikbaar is door een samenwerking.
Het krijgen van waardering door anderen is dan ook niet onwaarschijnlijk, omdat zij onze bewegingen zien die worden uitgevoerd met een krachtveld gericht op prestatie.
Wat tot gevolg heeft dat aankomende aanbiedingen zullen worden voorgeleid en toegekend door de triomfantelijke werkwijze en die word opgevolgd door vastberadenheid.
Volharding aan iets waar we onverschrokken in geloven voor onze toekomst geeft ons de overdreven duurzaamheid en zelfverzekerdheid op een krachtige uitschieter.
Glorieuze overwinningen zullen alleen maar behaald worden als wij de potentie hebben met een krachtige inspirerende en begeleidende vastberadenheid.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/sterke-vastberadenheid-zal-ons-grote-potentieel-brengen-om-glorieuze-overwinningen-te-behalen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Sterke Vastberadenheid zal Ons Grote Potentieel Brengen om Glorieuze Overwinningen te Behalen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen