Stilte is het Geheime Wapen om niets te Ontketenen als We zijn Verward in een Oorlog van Woorden

 

Tegenwoordig is iedereen gehaast en wil alles snel, bijna niemand is geduldig en wil de dingen graag ontvangen sneller als dat de klok tikt.
Tijd is geld en met snelheid kan dat bespaart worden hoe meer we in een korter tijdframe kunnen doen of afmaken des te meer tijdsruimte we over hebben om iets anders te doen.
Maar als we alles te vlug willen doen kunnen er fouten worden gemaakt dat ontaard in stress en problemen die we dan weer moeten oplossen.
En het beste zal zijn als we elk probleem op het nippertje kunnen oplossen, maar altijd onthouden “Haastige spoed is zelden goed”
Ook als wij de dingen holderdebolder doen en vliegensvlug klaar willen zijn is er waarschijnlijk ook kans dat er kwaliteiten verlies ontstaat en dat geeft geen vooruitzicht in vertrouwen en toekomstgericht.
Als de bliksem en gejaagd iets ondernemen veroorzaakt overhaastige beslissingen die onrust verstoren met incorrecte handelingen waarmee een reputatie verloren kan gaan.
De functionaliteit en doelmatigheid moet goed overwogen worden als wij de voortvarendheid willen opvoeren, want dat geeft ons de langdurigheid in een connectie.
Bij regelmatigheid van dezelfde herhalingen zal de levendigheid opgevoerd kunnen worden door de aangeleerde regelmaat die we dan al bezitten.
Om dingen met snelheid en in een tempo efficiënt af te maken moeten we het juiste ritme vinden om het zelfde of betere niveau wat relaties gewend zijn te kunnen blijven handhaven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Stilte is het Geheime Wapen om niets te Ontketenen als We zijn Verward in een Oorlog van Woorden - Easy Branches

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen