Succes Hangt af van Inspanning, Niet Alleen van Geluk

 

Succes is waar we het allemaal voor doen  en daar hebben de meesten onderons alles voor over om dat te bereiken.
Maar er zijn verschillende soorten en niveaus van succes met korte of stabiele perioden.
Het is allemaal gerelateerd aan onszelf, denken we aan kwaliteit en lange levensduur of vinden we het belangrijker om snel geld te maken  en handelen we in rommel.
Geven we goede service als er problemen zijn of houden we de mensen aan het lijntje en sturen we ze van het kastje naar de muur.
Zijn wij de uitvinder zelf of kunnen we gelijk bij de bron inkopen of zitten er nog vele personen tussen die ook willen mee verdienen.
De tussen leveranciers zijn die te vertrouwen en kunnen ze de bestelde producten op tijd leveren.
Dat is iets wat wij allemaal moeten uitzoeken en dat vergt inspanning want hoe dichter  bij de bron hoe groter de winst kan worden.
Ook om perfect alles te laten verlopen is geen gemakkelijke opgaven en het moet goed georganiseerd worden want onze kennis moet als de besten zijn om de juiste uitleg te geven als dat nodig is.
Met geclassificeerde personen samen werken als een team is gegarandeerd succes maar om die bij elkaar te krijgen is een geduldige zaak.
Geluk hebben we ook zeker nodig bij dit maar geluk kan niet voor altijd bij ons zijn het zal alleen blijven voor een korte periode.
Dan zijn we weer volledig afhankelijk van onze eigen intelligentie en vaardigheden.
Maar als de fundering van ons eigen opgebouwde leven in orde is en aanspreekt bij anderen dan hoeven we geen zenuwen te hebben want dat is het succes in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/succes-hangt-af-van-inspanning-niet-alleen-van-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Succes Hangt af van Inspanning, Niet Alleen van Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen