Succes Komt er Door Meerdere Keren van Mislukking Zonder Enthousiasme te Verliezen

 

Alles wat wij doen in ons leven vanuit het hart geeft meer voldoening en kans van slagen.
Een enthousiaste persoon is iemand die zich levendig en uitgelaten gedraagt over een onderwerp en daardoor een grote geestdrift heeft met een motivatie voor iets of iemand.
Een enthousiasmeer onderscheidt zich tegenover anderen door een opvallende dosis positieve energie en het laten zien van daadwerkelijke inzet.
Laat zich niet beïnvloeden om te stoppen naar een mislukking maar zet zich er juist met meer inspiratie voor in om iets te laten slagen.
Met energieke enthousiasme en door overredingskracht zullen er weinig dingen mislukken op het einde, omdat er altijd naar mogelijkheden worden gezocht.
Enthousiasme is een vorm van inspiratie die ons ertoe drijft om iedere tegenslag te overwinnen en uiteindelijk de kans van slagen vergroot.
Daarom begin nooit ergens aan als er al geen animo is vanuit het hart om iets gedaan te krijgen.
Het zal na te mislukken onze innerlijke gevoelens alleen maar verslechteren en onszelf geen tweede kans geven om het af te maken.
Terwijl als we er met enthousiasme aan beginnen we na een mislukking er alles voor over hebben om het tot een succes te laten komen.
Laat ons hart spreken en we zullen nooit onze enthousiasme in iets verliezen op de weg naar succes.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/succes-komt-er-door-meerdere-keren-van-mislukking-zonder-enthousiasme-te-verliezen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Succes Komt er Door Meerdere Keren van Mislukking Zonder Enthousiasme te Verliezen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen