Succesvolle Mensen Maken zich Nooit Zorgen over wat Anderen Doen

 

Tegenwoordig zijn er vele mensen in de problemen door de economische atmosfeer in de wereld en de terug vallende welvaart doordat er steeds meer mensen op onze aardbol zijn.
Die allemaal wensen en onkosten hebben die gegenereerd kunnen worden door gelden wat verdiend moet worden door gedane diensten en dan betaalt kunnen worden met geld.
Door afspraken na te komen en kwaliteiten krijgt men een goede naam en wanneer men die heeft zal alles een stuk gemakkelijker zijn in het leven.
Dat geeft als voordelen dat mensen ons gaan benaderen omdat anderen daar over praten en dat geeft meer mogelijkheden om iets te doen met welvaart.
Als er welvaart is dan maakt het niet uit wat anderen doen want er is al succes en dat gunnen we een ander dan ook waardoor er samen gewerkt kan worden en dat verbetert alleen maar de relaties.
Kijken naar de concurrentie is goed en verstandig en daar blijven we mee op de hoogte van de nieuwste technologieën wat beslist nodig is in deze tijd.
Waar alles sneller gaat als vroeger en achterstand beslist geen positie verbetering is.
Daar waar de kwaliteiten zelf in huis zijn zal altijd succes zegevieren en hoeven zich nooit zorgen te maken over wat anderen doen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/succesvolle-mensen-maken-zich-nooit-zorgen-over-wat-anderen-doen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Succesvolle Mensen Maken zich Nooit Zorgen over wat Anderen Doen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen