Team werk verdeelt de taken en vermenigvuldigt het succes

 

Velen ogen zien veel verschillende objecten met een andere visie.
Elke hand heeft vijf vingers en vele handen kunnen veel werk verrichten.
Meerdere personen tezamen met allen een andere kennis van andere onderwerpen is een getalenteerde combinatie werklieden.
Deze gehele groep mensen te laten functioneren op de juiste plekken en te verdelen in een team gecombineerd met hun talent en kennis.
Zal een groot productie vermogen creëren  door de verdeelde taken die een ieder individueel uitvoert als één team.
Dit leid tot snellere omzetten en distributie waardoor meer winst behaald kan worden door het hogere rendement met lage kosten.
Dus zet mensen op de juiste werk plaatsen zodat de taken verdeeld worden en het succes vermenigvuldigd word door met een team georganiseerd  te werken.
Laten we samen het beste team in de wereld zijn dat brengt op zeker succes.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/team-werk-verdeelt-de-taken-en-vermenigvuldigt-het-succes.html
Lees Meer Poezie…….  

Dagelijkse Poezie en Verhalen - Team werk verdeelt de taken en vermenigvuldigt het succes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen