Tijd is Kostbaar, Verspil het Verstandig

 

Helaas heeft een dag maar 24 uur en moeten we het daar maar mee doen.
Dus in die tijd kunnen we onze dag indeling maken en al de dagelijkse afspraken nakomen.
Als er in die tijd iets verkeerd gaat worden we geconfronteerd dat het allemaal kostbaar verspilde tijd is.
Maar iedereen weet dat er altijd iets verkeerds kan gaan in het leven en dat het niet in te calculeren is in onze tijd.
Dus het is kostbare verspilde tijd om het op te lossen maar zeer verstandig als het opgelost is en alles in volle tevredenheid word ontvangen.
Het word allemaal zo ingewikkeld als we dingen afspreken in een tijdsbestek en er gebeuren onverwachte situaties waardoor we ons woord niet kunnen nakomen.
Daarom is het beter om iets af te spreken waarmee we ruimschoots de tijd hebben bij een eventuele tegenslag en het dan toch nog kunnen nakomen op tijd.
Want dingen die in een eerder stadium klaar zijn zal altijd meer tevredenheid geven dan dat we over de tijdslimiet gaan.
Niemand heeft het eeuwige leven dus is het verstandig om de tijdelijke tijd die we krijgen in ons bestaan op aarde goed in te delen met kostbare vrienden in vrede.
Tijd is kostbaar en verspil het verstandig aan iets wat ons blij kan maken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/tijd-is-kostbaar-verspil-het-verstandig.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Tijd is Kostbaar, Verspil het Verstandig

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen