Tussen een Miljoen Gisteren en een Miljard Morgens is er Maar één Vandaag

 

Wie vandaag niet geniet heeft misschien morgen daar geen tijd meer voor en alles wat we gisteren voor de eerste keer gedaan hebben hoeven we nu niet meer aan te beginnen of te doen.
Het leven is zo betrekkelijk dus geniet van iedere seconde en ben altijd opgewekt en positief, want een glimlach geeft meer vreugde dan tranen.
Acceptatie is het antwoord op vele dingen en dan weer verder gaan met ons leven, want in vele gevallen zullen we er alleen voor staan.
Permanent optimistisch blijven denken doordat er altijd weer goede gelegenheden zullen komen na tegenslagen, een slechte dag is nog geen belabberde week, maand, jaar of leven.
Heb onophoudelijk zelfvertrouwen en alles zal weer goed komen, heb daar maar geloof in, er is geen berg te hoog of we kunnen aan de andere kant geraken als we de tijd nemen.
Kijk maar terug op ons eigen leven soms zijn we erop vooruit of achteruit gegaan maar we hebben het wel gered en er zijn genoeg andere kansen om te benutten als we er moeite voor willen doen.
Vandaag kunnen we opnieuw beginnen en het verleden afsluiten, de verandering van ons leven maken door te starten nu op dit moment, wacht nooit op iets beters want de tijd gaat door.
Tussen een Miljoen gisteren en een miljard morgens is er maar één Vandaag en ik zou nooit deze dag voorbij willen laten gaan zonder tegen Jou te zeggen ” nooit opgeven er is voor alles een oplossing” ,als we het willen accepteren, voor willen gaan zoeken, of besluiten om het direct op te geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/tussen-een-miljoen-gisteren-en-een-miljard-morgens-is-er-maar-een-vandaag.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Tussen een Miljoen Gisteren en een Miljard Morgens is er Maar één Vandaag

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen