Uitstekende Dingen zullen er Komen met een Grote Vastberadenheid

 

Dingen willen en iets voor elkaar krijgen zijn twee verschillende betekenissen, het in gedachten hebben is makkelijk maar het werkelijkheid maken is het vraagstuk
Als we jong zijn hebben we allemaal veel verlangens en twistpunten maar ze verwezenlijken is een ander verhaal zodat het meestal bij dagdromen blijft.
Diegenen die vastberaden en onbuigzaam zijn aan hun begeertes zullen een omvangrijke kans hebben om daarin te slagen.
Zij zijn in staat om fameuze aangelegenheden voor elkaar te krijgen door hun onverzettelijke en standvastige vastberadenheid in een voorgenomen doel.
Ze denken buitengewoon royaal met een indrukwekkend plan en zijn hardnekkig met hun uitgaven en berekeningsplan waardoor er meer voor elkaar kan gekregen worden door overgebleven kapitaal dat dan geïnvesteerd kan worden in verbeteringen en financiële zekerheid.
Noemenswaardig en formidabel denken hun diepgaand na over wat er allemaal nodig is in een grootschalig plan om iets te laten slagen met zekerheid van een goede afloop.
De verbetenheid en eisen die zij met vastberadenheid aan zichzelf stellen is eerbiedwaardig en erg zwaarwegend voor de meesten onderons.
Volharding hebben in iets zal buitengewone kansen bieden met een uitgestrekt en omvangrijk bereik dat achtenswaardige resultaten kan hebben door tonaliteit.
Hun ambitie en denkvermogen maakt het mogelijk om in iets te geloven en er dan alles voor over hebben om dat te nastreven en er voor te gaan.
Door hun enorme vastberadenheid zullen er uitstekende kansen komen voor een betere toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/uitstekende-dingen-zullen-er-komen-met-een-grote-vastberadenheid.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Uitstekende Dingen zullen er Komen met een Grote Vastberadenheid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen