Variatie Fleurt ons Leven Op

 

Wij zijn gelukkig geen machines die iederedag maar weer hetzelfde doen.
Het zou veel mensen gek maken dag in dag uit steeds dezelfde dingen maar te herhalen dit zou een echte sleur worden in ons leven.
Ook psychisch zou het niet vol te houden zijn en zal op de langeduur stoornissen veroorzaken.
Variatie in ons leven geeft ons tijd om te relaxen en op andere gedachten te komen.
Nieuwe mensen te ontmoeten en een andere gesprekstof om mee te converseren in een communicatie.
Het geeft een positievere kijk op het leven als we weten dat er meer is dan alleen maar het dagelijkse leven dat we gewend zijn.
Sommige houden van avonturen en anderen weer van een boek lezen met verschillende onderwerpen maar dat is ook een gevarieerd leven.
Anderen houden van reizen naar verre landen of dag trippen maar alles geeft iets nieuws in ons leven.
Allemaal nieuwe gebeurtenissen met andere ervaringen en contacten zodat het iedere dag weer wat nieuws in ons leven brengt.
Want iedereen heeft een verleden om trots op te zijn en wil dat graag met anderen delen en heeft zo ook de kans om eens te luisteren naar anderen hun ervaringen en daar van te leren.
Gezellig in een gesprek ervaringen uitwisselen en elkaar helpen in positieve momenten aan een verbetering van het leven, zonder daar enig besef van te hebben.
Terwijl op dat moment die communicatie een variatie in ons leven veroorzaakt wat een opfleuring is voor beiden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/variatie-fleurt-ons-leven-op.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Variatie Fleurt ons Leven Op

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen