Variatie Minimaliseert Verveling en Voegt Verschillende Kleuren toe Aan ons Leven

 

Er zijn van die dagen dat we niet meer weten wat te doen of waar naartoe te gaan maar thuis blijven willen we ook niet, want dat begint eentonigheid te verwekken.
Vaak raken we gewend aan de gestructureerd en geplande dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, of jaarlijkse bezigheden waar we ons eigen wel goed bij voelen.
Zoals werken, hobby’s, uitstapjes, vakanties, familie en kennissen bezoeken totdat er een tijdstip komt dat wij daar genoeg van hebben en verlangen naar iets anders.
Of misschien geeft dit ons al zoveel voldoening dat wij wel tevreden zijn en goede gevoelens daarbij hebben, ondanks dat het eentonig is.
Doordat er zoveel afwisseling zit in hetgeen wat wij doen of we niet veeleisend zijn en dat ons leven eenvoudiger maakt.
Erg kieskeurig zijn geeft ook de problemen aan onszelf als we niet aan onze wensen kunnen voldoen door de omstandigheden waar we in verkeren of door de afhankelijkheid van anderen hun antwoorden of hulp.
De woorden “meer willen” zijn normaal en zeer belangrijk in ons leven we hoeven niet hebberig te worden maar iedereen wil meer als het maar geen problemen zijn en ze daarmee verminderen.
Diversificatie is datgene wat ons meer vreugdevolle ogenblikken kan bezorgen op de lange duur, als we van sociaal contact houden en graag onze ogen verschillende dingen willen laten observeren.
Nieuwe ervaringen waar we later weer aan terug kunnen denken en van genieten op het moment met een blijvende indruk van het gebeurde.
Zodat verveling word geminimaliseerd door de variatie met verschillende diversiteiten en dit een kleurrijke toevoeging is aan ons weltevreden leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/variatie-minimaliseert-verveling-en-voegt-verschillende-kleuren-toe-aan-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Variatie Minimaliseert Verveling en Voegt Verschillende Kleuren toe Aan ons Leven 2

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen