Vastberadenheid Verdient ons Respect om dat te Bereiken voor een Glorieuze Overwinning.

 

Een sterk karakter en hardnekkigheid zijn de troeven die we nodig hebben in het leven om iets te bereiken.
Als we een zeer sterke vastberadenheid hebben van de honger naar succes, zal geen enkele storing kunnen voorkomen dat we vooruit gaan om onze doelen te bereiken.
Er is tegenwoordig bijna niets meer gratis te verkrijgen en door ervoor te strijden kunnen we er achteraf trots op zijn dat we hebben kunnen presteren wat erin onze gedachten bedacht was.
Het is gewoon niet logisch dat dingen vanaf de start gaan zoals wij het willen daar moeten we gewoon altijd rekening mee houden hoe optimistisch wij ook zijn en goed we alles ook gepland hebben van tevoren er zullen altijd obstakels zijn.
Een foutje zit in een klein hoekje en daar kunnen wij nu net mee geconfronteerd of in aanraking komen.
Dat zwarte schaap zijn wij niet in de familie maar daar lijkt het soms wel op door de opeenvolgende tegenvallers en het lopen tegen de wind in.
Maar gelukkig zijn wij geen opgevers maar juist doorbijters die iedere tegenspoed als een les zien en zo vastbesloten zijn dat we nooit afwijken van ons gekozen pad en doorlopen tot onze bestemming bereikt is.
Dat is gewoon het levenspad met obstakels waar iedereen mee te maken heeft, wij zijn echt niet de enigen al denken we dat vaak wel.
In alle gevallen moeten we nooit de moed verliezen en standvastig ons doel nastreven, er is altijd licht aan het uiteinde van de tunnel dus niet opgeven op weg naar het uiteindelijk eindpunt.
De personen die glorieuze overwinningen hebben behaald verdienen ons respect door hun vastberadenheid om zweet en tranen te combineren om hun doel te bereiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vastberadenheid-verdient-ons-respect-om-dat-te-bereiken-voor-een-glorieuze-overwinning.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vastberadenheid Verdient ons Respect om dat te Bereiken voor een Glorieuze Overwinning

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen