Vele Wegen Leiden naar Rome

 

Een van de mooie dingen in het leven is dat er zoveel mogelijkheden zijn om iets voor elkaar te krijgen.
Hoe meer vakken we leren of bij meerdere ervaringen betrokken zijn des te uitgebreider onze mogelijkheden zijn voor oplossingen.
Voor alles is er een oplossing en ook een aflossing voor de oplossing.
Daarom is het altijd het beste om de dingen zelf onder controle te hebben zodat we zelf de beste en meest voordelige snelle uitkomst verkrijgen.
De dingen uit handen geven is controle verliezen over de juiste route.
Als we een taxi gaan inhuren om met de meter naar Rome te rijden zal het de chauffeur niet uitmaken hoeveel kilometer hij om moet rijden om op zijn eindbestemming te arriveren.
Maar als wij een prijs afspraak maken om de rit naar Rome te maken zal hij er alles aan doen om zo snel en een zo kort mogelijke route te rijden.
Daarom is het zo goed om alles al bestudeerd te hebben wat het snelste en voordeligste is om iets te doen of voor elkaar te krijgen met als eindpunt Rome.
Want wie op vele verschillende wegen al ongelukken gekregen heeft zal met meer voorzichtigheid andere wegen berijden met voorzorgsmaatregelen zoals een auto gordel.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vele-wegen-leiden-naar-rome.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vele Wegen Leiden naar Rome

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen