Verbreed onze Horizon en Zie zo de Dingen met een Breder Perspectief

 

Kortzichtig denken zal ons nooit laten kijken naar de toekomst en daar is het perspectief voor een langer en betere levensstandaard.
Als we toekomstmogelijkheden willen creëren moeten we onze panorama verbreden en niet alleen maar focussen op één specialisme.
Ons eigen toeleggen op meerdere mogelijkheden is altijd beter en geeft een beter vooruitzicht op de verdere levensloopbaan door het gezichtspunt op kansen.
We moeten natuurlijk wel de kennis in huis hebben of die eerst vergaren voordat we deze stappen gaan zetten om mislukkingen te voorkomen.
De invalshoek hoe we dingen gaan zien zal verruimen en daardoor kunnen we ons meer verwezenlijken met een betere gedachtengang hoe het te coördineren.
Het zal ons leven meer volume geven en vreugdevolle ogenblikken door de verscheidenen possibiliteite en dit geeft meer genoegdoening aan onszelf.
Waardoor we de kansen vergroten op perspectiefinzicht en toekomstmogelijkheden met een goed gevoel door meer om handen te hebben en daar gelukkig mee te zijn.
Vooruitkijken in de toekomst kan niemand maar alles breder zien en onze houding veranderen voor een vreedzamer en begripvolle omgang met anderen zal het perspectief op het leven verbeteren in de goede zin en is een vooruitgang.
Onze kijk op het leven met een bredere horizon zal het zien van de panorama in toekomstperspectief meerdere perspectieven van vrede laten vertonen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/verbreed-onze-horizon-en-zie-zo-de-dingen-met-een-breder-perspectief.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Verbreed onze Horizon en Zie zo de Dingen met een Breder Perspectief

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen