Vergeet de Slechte Dingen, haal Diep Adem en Laten we het Nieuwe Jaar Verwelkomen

 

De laatste dag van het jaar kunnen we de laatste voorbereidingen overdenken voordat we het nieuwe jaar in gaan.
Morgen, vandaag middernacht na 00:00u is het dan zover dat we de laatste dag afsluiten met goede en slechte momenten van het afgelopen jaar.
Met de hoop en wensen voor uitkijkend op de toekomst dat het volgend jaar beter zal zijn, we hebben er in ieder geval al veel over nagedacht maar die actie begint pas volgend jaar. ha ha ha
Het verstandigste is om er steeds positieve gedachten over te hebben ook al maken we onszelf maar wat wijs, als de intentie er maar is om het beter te doen dan afgelopen jaar.
Niemand kan uiteindelijk in de toekomst kijken het is altijd maar gokken en hopen dat we de hoofdprijs verdienen en krijgen waar we op hopen.
Maar we moeten daar zeker onze best voor doen en alle slechte ervaringen zo snel mogelijk vergeten en met positieve moed het nieuwe jaar verwelkomen.
Na twaalf uur alleen nog maar aan vrolijke dingen denken die ons nieuwe energie geeft om er weer een jaar tegenaan te gaan met volle kracht.
Ons niet laten ontmoedigen maar juist de negatieve gedachten omzetten in positieve vooruitzichten met een winnaars instinkt en mentaliteit.
Diep adem halen en ons eigen voornemen dat dit het jaar word en we al onze wensen en voornemens waar gaan maken zonder excuses in 2014.
Een vreugdevol jaar met betere bestemmingen voor onze toekomst waar de dromen werkelijkheid worden en kansen zich uitbreiden.
Alleen maar de beste wensen in vervulling zullen gaan en wij die verwelkomen met een diepe ademhaling en slechte ervaringen zullen oplossen met een positieve glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vergeet-de-slechte-dingen-haal-diep-adem-en-laten-het-nieuwe-jaar-verwelkomen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vergeet de Slechte Dingen, haal Diep Adem en Laten we het Nieuwe Jaar Verwelkomen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen