Verlangen is Net als Trek in Eten, maar Vol is het Maximale.

 

Wij kunnen alles hebben en bezitten wat ons hart begeerd, maar er zullen altijd nog verlangens zijn op ons verlanglijstje.
Verlangen en liefde zijn altijd samen, want als we ergens naar verlangen is het doordat we ervan houden of het graag willen door onze gevoelens en aantrekkingskracht.
Waarna het moeilijk uit onze gedachten te verwijderen is en wij er soms continu aan blijven denken zelfs wanneer het eigenlijk onmogelijk voor ons is.
Een verlangen naar iets kan een drijfveer zijn om het onszelf te willen realiseren en daardoor een volledige lichamelijke en geestelijke inzet aanleveren.
Ons hartstochtelijke verlangen kan dan deze kracht geven, omdat wij het zo graag willen en er constant mee bezig zijn in onze opwelling.
Het is een wens voor onszelf geworden waarover wij zelfs kunnen dromen zo groot is de behoefte ernaar op dat ogenblik.
Een illusie die wacht op een bevestiging voor als het gebeurd, maar wat geen garantie is dat wij ooit dat geluk zullen hebben dat het ook zal plaatsvinden.
Dit kan eigenlijk een zeer spannende tijd voor ons zijn waar wij vol van verlangen zitten maar geen bevestiging of zekerheid hebben dat ons geluk zal zegevieren.
Sommigen hebben wel de meevaller en kunnen genieten van de buitenkans dat hun verlangen werkelijkheid word en voelen zich voldaan.
Terwijl anderen er hun gehele leven voor strijden om het voor elkaar te krijgen zonder resultaat en hun hart ervan overloopt met het verlangen ernaar.
Ook zijn er personen die zo voorspoedig zijn dat bijna al hun verlangens verwezenlijkt worden en nog steeds meer willen doordat ze nooit verzadigt of bevredigend gelukkig zijn.
Soms zijn de ogen groter dan de maag en buikje vol is het maximale, maar bij sommigen is het verlangen naar meer zo groot dat zij kunnen blijven eten totdat ze er zelf ziek van zijn geworden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Verlangen is Net als Trek in Eten, maar Vol is het Maximale 27 may 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen