Verleden is een Geschiedenis

 

Velen praten en denken erover, maar al te vaak is het in onze gedachten.
Het is allemaal al gebeurd en behoord tot het verleden maar de meeste dingen zijn in onze gedachten nu in het heden.
Waarom blijven de slechte ervaringen spoken in ons leven het was een wijze les voor ons en hebben ervan geleerd maar het staat nog steeds als de dag van gisteren in onze gedachten gegraveerd.
De goede dingen doen ons geen pijn maar die kwaadaardige gebeurtenissen kunnen we maar niet vergeten en blijven zich herhalen in ons hoofd.
Daar zullen we de vrede mee moeten sluiten en zo de situatie meer gaan begrijpen, dat was een gedeelte uit het verleden en dat is voorbij.
Probeer verstandig te denken en zo onszelf de liefde van het leven te schenken laat de pijn uit het verleden niet meer overheersen en denk aan de toekomst met een lach.
Het verleden zal nooit meer zo precies terug komen in het heden we hebben ervan geleerd en hoe eerder we de slechte dingen kunnen vergeven zal er in on leven een positieve vreugdevolle start herleven.
Neem afscheid van het bittere verleden en onthoud de positieve dingen en sluit vrede, geef onze gedachten geen kans meer om aan het negatieve te denken.
Dat is de volledige manier om onszelf de vrede te schenken waardoor er weer meer vreugdevolle momenten zullen komen en we niet ontwaken door slechte dromen.
Laat het verleden in een historie rusten in vrede en verwelkom de toekomst met een glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/verleden-een-geschiedenis.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Verleden is een Geschiedenis

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen