Verstandige Individuelen Zien de Ware Persoon Achter de Gebreken.

 

Ieder verstandig functionerende persoon is zelf verantwoordelijk voor zijn gedrag en gemaakte fouten wanneer zij daar ook de verantwoordelijkheid voor nemen is er intelligentie aanwezig.
De onderkenning van gemaakte vergissingen is zeer belangrijk, want we maken allemaal fouten en wensen soms dat we ze terug zouden kunnen draaien.
We weten dat er met fouten mensen pijn gedaan kunnen worden en die daarna teleurgesteld of geschrokken zijn en niks meer met deze persoon / personen te maken willen hebben.
Er zijn daarentegen ook mensen die door de fouten heen kijken als ze maar kunnen beseffen en bevatten dat het niet expres word gedaan, zodat er geen opzet is.
Het heeft altijd een reden waarom er fouten gemaakt worden, vaak gaat het terug in de verleden tijd, waarbij opvoeding, kennis en omgeving een grote rol spelen.
Sommige begrijpen bepaalde achtergronden en levenswijzen en kijken daar door heen en snappen de eruit voortgebrachte fouten ondanks de grootschalige ravage die er word achter gelaten.
Ervaringen en levenslessen kan een ieder laten aanvoelen en zich ervan bewust maken dat dit een onderdeel is van ons leven waar menselijke fouten normaal zijn.
Door berouw en liefde te tonen zal er een verandering in de opgetreden gesteldheid komen en er zal vergeving worden gegeven door de mensen die al het goeds in hun hart hebben.
Iemand die goede bedoelingen heeft en dan een onvoorbereide fout maakt is niet ineens een slechte persoon, maar er is iets gebeurd wat gecorrigeerd zal moeten worden.
En elke individueel die iets ergs aanricht heeft door een domme handeling of ondoordacht te denken zal met zijn gehele hart voor verzoening vragen en er een oplossing voor vinden.
Zal zich schamen en verontschuldigen vanuit het diepste van zijn hart en om vergiffenis vragen en heeft in gedachte wat is er nu allemaal gebeurd en aangericht door mijn mislukking en wil het graag oplossen.
Terwijl een gedupeerde intelligente individueel het kan inschatten en interpreteren, doordat zij de gemaakte tekortkoming als een vergissing zien en de ware persoon beter kunnen beoordelen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

auteur Jan Jansen @auteurjanjansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Verstandige Individuelen Zien de Ware Persoon Achter de Gebreken 13 July 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen