In de Foto begrijpt de Vrouw niet waarom haar man haar heeft verlaten.

Maar als we het beeld bekijken begrijpen we het allemaal heel goed.
In een relatie zijn er veel dingen wat er kan gebeuren en de partner weet van niks.
Iedereen is anders met een andere mening dit moeten we ook accepteren, want om twee mensen te vinden die hetzelfde denken en hetzelfde doen en dezelfde belangen hebben en gevoelens is erg moeilijk.
We denken altijd dat we de juiste hebben gevonden is zeer mooi maar in een relatie moeten we veel accepteren met dingen wat er al is gebeurd en er is geen weg meer terug alleen kunnen we het verleden accepteren voor een gelukkige relatie, maar in het lichaam is er iets en gebroken geeft meer afstand tot je partner, maar je kunt niet weg of alles verlaten , dit kost tijd om te verwerken of U accepteert het en vergeet het maar.

Veranderingen zijn niet altijd verbeteringen
maar geen veranderingen zijn nooit Verbeteringen
Kijk wat is het beste voor Uw Kansen
Scherven lijmen is nog steeds een wond
Iedereen wil een beter leven
Maar deze juiste beslissing kunt alleen U nemen.

Maar wat is de juiste Beslissing ???????

Je weet wat je hebt maar weet nooit wat je terug krijgt.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen