Verwaandheid Kan een Gevolg zijn van Teveel Zelfvertrouwen, dus Wees Voorzichtig met Het

 

Als het goed met ons gaat en we verstandig kunnen nadenken en dat ook nog eens doordacht en verantwoordelijk gebruiken kan er een teken van trots zijn.
Verwaand zijn en minachtend tegenover anderen doen, omdat we denken alles beter te weten is een arrogante houding aannemen waarover niet veel goeds te vertellen is.
Iedereen is gelijk en alleen wij hebben niet allemaal dezelfde intelligentie op het zelfde niveau of over een onderwerp.
Maar dat neemt niet weg dat iemand daardoor meer of minder is dan een ander, we moeten gewoon gelijkwaardig behandeld worden daar hebben we recht op.
Zelfvertrouwen hebben is erg goed maar teveel zodat we denken meer te zijn dan een ander is absurd en totaal onnodig, wees alleen blij als je speciaal bent en waardeer dat dan ook.
Laat niet het succes boven ons hoofd stijgen, zodat we anderen gaan kleineren en ze behandelen als een mindere, want dat is niet zo.
Als iemand zichzelf ingenieus en bijdehand vind, laat het gedrag dan ook zo zijn en laat anderen de intelligentie voelen en merken door hen te permitteren zoals ze zijn en dat te tolereren.
Klein verstand gebruiken is verwaand doen, ruime geest hebben is zelfvertrouwen hebben en weten daarmee om te gaan met de juiste persoonlijkheid.
Wees voorzichtig met het denken alles beter te weten, zelfvertrouwen is goed maar verwaand doen kan als gevolg hebben dat we alleen achter blijven door onze intelligentie verkeerd te gebruiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

http://gedichten.easybranches.com/verwaandheid-kan-een-gevolg-zijn-van-teveel-zelfvertrouwen-dus-wees-voorzichtig-met-het.html

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Verwaandheid Kan een Gevolg zijn van Teveel Zelfvertrouwen, dus Wees Voorzichtig met Het

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen