Volwassenheid is de Manier Waarop we Snel kunnen Herstellen van een Terugslag

 

Als we onszelf altijd onvolwassen en als kinderen gaan gedragen zodat het lijkt dat we van onze ervaringen niets hebben geleerd dan geeft dat vraagtekens bij anderen.
Onvolwassen zijn of het spelen zijn natuurlijk ook twee verschillende dingen en is eigenlijk een teken van zwakte in zelfverzekerdheid.
De verantwoordelijkheid nemen van alle voorkomende aangelegenheden is een blijk van sterkte en zelfvertrouwen, wetende dat er altijd een oplossing is.
Al is de berg nog zo hoog we kunnen altijd met doorzettingsvermogen, kracht, kennis en geduld de top bereiken.
Ben altijd bereid om onze fouten toe te geven, want die maakt iedereen en als we daarvoor de verantwoordelijkheid nemen zal er ook een gerespecteerde oplossing komen.
Iets toegeven bij verkeerde handelingen is aangeven dat wij niet bang zijn voor de gevolgen van onze fouten en daar als volwassenen garant voorstaan.
De meesten van ons komen te lijden in verschillende soorten tegenslagen, dit is allemaal afhankelijk van onszelf en het verdriet hoe snel we ervan kunnen herstellen.
Iedereen heeft hun eigen vermogen en gevoelens van schaamte om zo voorbereidingen te treffen voor het snelle herstel van hun nederlagen.
We moeten het niet opslaan in onze gedachten maar verder gaan en er de aansprakelijkheid voor nemen om er met trots een oplossing voor te vinden en zo met een glimlach verder te gaan.
Ons eigen zo gaan gedragen dat we weten dat we allemaal blootgesteld kunnen worden aan fouten maken en die ook moeten accepteren zowel van onszelf als anderen.
Daar de verantwoording van nemen is een teken van volwassenheid en zal eerder een oplossing brengen door de hulp van anderen die ons gedrag respecteren.
Ons eigen onvolwassen en als kinderen gedragen zal een rectificatie niet mogelijk maken door onze kinderlijke handelswijze en manier van optreden.
Wees volwassen en gedraag ons ook zo, de oplossing is meestal meer nabij dan we vaak denken als we de responsabiliteit ervan kunnen accepteren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/volwassenheid-is-de-manier-waarop-we-snel-kunnen-herstellen-van-een-terugslag.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Volwassenheid is de Manier Waarop we Snel kunnen Herstellen van een Terugslag

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen