Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld.

 

Beste Moeder wat heb ik toch een geluk dat wij het grootste deel van ons leven al samen gedeeld hebben als opvoedster en zoon met nog steeds gesprekken en ondersteunende raad.
U heeft mij de basis beginselen aangeleerd om mij staande te houden in deze maatschappij met goede raad en manieren.
Beleefd en vriendelijk zijn tegen anderen kost niets heeft U mij altijd geleerd en om mensen zo te behandelen zoals ik zelf ook graag benaderd en bedient wil worden.
Deze raad heb ik altijd opgevolgd, maar soms werd het me wel eens teveel en hebben mensen daar misbruik van gemaakt waardoor er andere gedachten in mij opkwamen over de mensheid.
Gelukkig heeft U mij ook geleerd om nooit het vertrouwen in mijzelf te verliezen en daar vanuit moet gaan en Papa heeft daaraan toegevoegd vertrouwen is goed controle is beter.
Helaas is hij van ons heen gegaan door ziekte in een harmonische familieband die tijd, zoals wij ook slechte tijden hebben gekend zoals erbij vele gezinnen goede en uitstekende tijden zijn.
En dat heeft ons alleen maar sterker gemaakt en kunnen nu aan deze mooie momenten terug denken met een glimlach en een traan.
De tijd vliegt voorbij en het is nu al ruim twintig jaar geleden, U heeft daarna nooit meer de Prins op het witte paard ontmoet, terwijl U hart er goed voor was.
Vandaag is dan de dag dat U Uw 84ste verjaardag mag vieren met veel vreugde, geluk en een goede gezondheid en alle kinderen ik en mijn vier zussen, klein en achter klein kinderen zullen hopen dat er nog vele jaren volgen.
Maar dat moeten we aan de natuur en onze levensloop overlaten niemand krijgt daar een levensprogramma over in het leven.
Onze verstandhouding is altijd erg goed geweest wij kunnen over van alles praten in een begrijpelijke gesprek waar veel plezier in de communicatie voortvloeit met een goed einde.
Voor dit alles wil ik U vriendelijk en hartelijk bedanken, alle steun die U aan ons altijd heeft gegeven met een goede opvoeding en regels, ik zelf en de mensen om mij heen weten wat ik bedoel en profiteren nu daarvan.
U bent mijn beste vriend en vriendin die ik ooit ontmoet heb in mijn leven en daarbij heb ik ook nog het geluk dat U de liefste Moeder in de gehele wereld bent.
Hartelijk gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren toegewenst mijn Moedertje.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

http://poems.easybranches.com/for-the-beloved-mother-on-the-whole-world/

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen