Voordat we Denken aan Opgeven, niet Vergeten door Welke Reden het zo Lang in Onze Gedachten is Geweest

 

Iedereen heeft nu eenmaal andere gedachten en verlangens in zijn leven met dromen die we graag uit willen laten komen.
Maar soms zijn onze begeertes groter dan onze capaciteiten en hebben we niet de potentie of talent om dat voor elkaar te krijgen.
En dat geeft ook niets, want niemand is volmaakt en met de de hulp van anderen kunnen we misschien wel een mogelijkheid creëren om het te volbrengen.
Dus geef onszelf altijd een kans om iets te verwezenlijken waar we al onze zinnen op hebben gezet en daardoor constant in onze gedachten is.
Als er zich een mogelijkheid voordoet om daarmee te starten twijfel niet en grijp deze kans.
Zodra we er aan werken en dan plotseling voor meerdere onverwachte problemen komen te staan laat dit dan ons niet ontmoedigen om er mee te stoppen.
Het zou de beëindiging van onze droom zijn en dat kan wel eens een psychische invloed op onze gesteldheid hebben wat tot een inzinking kan leiden.
Eenmaal met iets gestart te zijn moeten we er gewoon alles aan doen om het ons te realiseren tot een succes, want geduld overwint alles.
Bij bepaalde moeilijkheden is daar altijd een oplossing voor of de vervanging van een persoon die niet aan de eisen voldoet zoals die waren beloofd of vermeld van te voren.
Opgeven is op zeker verlies en zal ons geen voldoening schenken, dus overdenk goed welke mogelijkheden er nog zijn ook al kost het tijd.
Ons visioen opgeven door tegenslag is zeer onverstandig en het zal levenslang in onze gedachten blijven.
Blijf volharden en zoeken naar de mogelijkheden om onze toekomstdroom waar te maken.
Laat het in onze gedachten blijven als een zegeviering, want een opgever kan nooit winnen en een winnaar geeft nooit op.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/voordat-we-denken-aan-opgeven-niet-vergeten-door-welke-reden-het-zo-lang-in-onze-gedachten-is-geweest.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Voordat we Denken aan Opgeven, niet Vergeten door Welke Reden het zo Lang in Onze Gedachten is Geweest

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen