Vriendelijkheid is Hetgeen dat we Moeten Geven aan Anderen vanuit Ons Hart Zonder Aarzeling

 

Wij allemaal willen en verwachten om aangesproken te worden met een zachte toon en vriendelijkheid.
En als we iets van anderen verwachten kunnen we zelf niet het tegenover gestelde doen, dus vriendelijkheid maakt de mens in een aangelegenheid.
Het is toch ook fijn als iedereen om ons heen vriendelijk en met manieren tegen elkaar praat, dat geeft een hechtere band en creëert vriendschappen.
Goedgunstigheid en beleefdheid geven een gemanierd voorbeeld voor anderen en als we in een gemeenschap vertoeven met verstandige mensen zal naar verloop van tijd iedereen zich daaraan aanpassen.
Dat zou een wens zijn van ons allemaal om in vrede en met intelligentie de dagelijkse dingen te doen.
Niemand zit op een grote mond of problemen te wachten maar wil dat alles in harmonie verloopt.
Daarom is het zo belangrijk om zelf daaraan te voldoen zodat wij een voorbeeld figuur voor anderen kunnen zijn, omdat er dan realtime voorbeelden zijn.
En iedereen het dan ook kan aanschouwen wat voor gevoel dat geeft om altijd vriendelijk te zijn.
Het effect zal een ontspannend gevoel creëeren en aangeven dat geïrriteerd of kwaad worden om bepaalde dingen geheel geen zin heeft, want het verbetert de situatie niet en verstoort de rust.
Besluiteloosheid kan ook de onzekerheid geven in ons leven door terughoudend te zijn kan frustratie optreden en de hartelijke woorden worden omgezet in agressie.
Open ons hart op een beminnelijke manier en reageer met een vriendelijke toon zonder aarzeling.
Iedere communicatie in vriendelijkheid zal meer invloed op elkaar hebben dan de ongepaste woorden waar we later een spijtbetuiging van moeten ondergaan.
Vanuit ons hart moeten we nooit aarzelen om vriendelijk te zijn tegenover anderen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vriendelijkheid-is-hetgeen-dat-we-moeten-geven-aan-anderen-vanuit-ons-hart-zonder-aarzeling.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vriendelijkheid is Hetgeen dat we Moeten Geven aan Anderen vanuit Ons Hart Zonder Aarzeling

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen