Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken, ze kunnen dan Misschien een Gevoel van Dankbaarheid voor de Rest van hun Hele Leven aan ons Tonen

 

Kleren maken de man word er gezegd maar dat heeft niets te zeggen over de persoonlijkheid van de persoon in de kleren, dat kan een totale verrassing of teleurstelling zijn.
Beoordeel nooit de mens bij zijn aangezicht en begrijp dat vriendelijkheid zo’n grote impact op ons en andermans leven geeft, zodat ervan daaruit een goede relatie verband kan ontstaan.
Een vriendelijke personaliteit kan al gelijk bij de eerste gesproken woorden een slechte situatie omdraaien in een begrijpelijke en aandachtig luisterend oor veranderen.
Met een volledige aandacht kan er in vrede naar een oplossing worden gezocht terwijl als er gelijk gestart word met agressiviteit de stand van zaken al direct in een verkeerde wending kan omslaan.
Kalm en beheerst blijven in iedere complexiteit is soms een moeilijke opgave maar wel één met het beste resultaat voor een welbespraakte conversatie in harmonie.
Onze gesteldheid is niet iedere dag dezelfde en die van andere ook niet, wij of anderen kunnen soms op een onbehoorlijke manier reageren op iets door eerdere voorgevallen dingen die nog  een hoofdrol spelen in onze gedachten.
Probeer daar altijd rekening mee te houden en vraag of zeg dat vandaag een overbelaste dag is op een beschaafde en goedaardige manier en hervat de communicatie.
Ieder normaal en goed begrijpende individu zal daar waardering voor hebben en het bevattingsvermogen hebben om het getoonde gedrag te kunnen beseffen.
Waardering voor elkaar kunnen we alleen maar bereiken door en met vriendelijke woorden zonder elkaar te kleineren of te beledigen, want dat zal alleen maar averechts werken.
Op een dag de vriendelijke personage ontmoeten is een geschenk uit de hemel, waar we misschien wel ons gehele leven de dankbaarheid voor tonen door zelf ook vriendelijk te zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken, ze kunnen dan Misschien een Gevoel van Dankbaarheid voor de Rest van hun Hele Leven aan ons Tonen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen