Vrijheid is de Sleutel tot Geluk

 

Leven in vrede is de grootste vrijheid die wij ons kunnen wensen.
Gebonden zijn aan iets is een beperking in onze vrijheid maar kan onze gevoelens zo openen dat wij ons vrij voelen en niet gevangen.
Zo vrij zijn als een vogel is een mooi spreekwoord maar dat zal in een mensen leven niet snel voor komen.
Wij leven nu eenmaal in een wereld vol met wetten en regels die ons beperkingen opdragen waar we het niet altijd mee eens zijn.
Maar dat is iets waar iedereen zich aan moet houden en strikt opvolgen.
Ons eigen vrij voelen met verplichtingen en opgelegde opdrachten die we met tegenzin moeten uit voeren is bijna onmogelijk in een mensen leven.
Het moment dat wij daarin de balans hebben gevonden en dit accepteren zal de deur naar vrijheid voor ons open gaan en kunnen we de weg naar vrijheid en geluk bewandelen.
Een ieder heeft rechten en plichten en als we die vreedzaam kunnen vervullen in een goede harmonie met een goed gevoel zonder dwang.
Vrijheid zal de sleutel naar succes zijn om iedere deur te openen met daarachter het geluk.
Vrede op deze aarde kan ons de sleutel tot vrijheid en geluk geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vrijheid-de-sleutel-tot-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vrijheid is de Sleutel tot Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen