Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorg

 

Vrijheid is iets wat wij allemaal nodig hebben om ons ontspannen te voelen, leven in gevangenschap psychisch of formeel is iets want geen blijdschap zal creëren.
In een aangegane relatie kunnen we gebonden zijn maar toch een bepaalde vrijheid hebben tegenover elkaar, vierentwintig uur constant samen zijn elke dag zal ook gaan vervelen.
Er zal een overeengekomen onafhankelijkheid moeten zijn anders kunnen er zorgen ontstaan door eentonigheid en geen voldoende afwisseling in ons leven.
Alles goed geregeld hebben met in en uitgaven in ons leven is ook een voornaam iets dat ontfermend en rustgevende vrijheid geeft.
Als we constant bezig moeten zijn met het oplossen van zorgen zullen we ook nooit kunnen ontspannen, omdat onze gedachten daar iedere seconde mee bezig zullen zijn.
Eerlijk en oprecht zijn zal ons die vrijmoedigheid kunnen geven dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over onterechte beschuldigingen, want die zijn niet gegrond en onwaar.
Hebben geen onderbouwde waarde en zijn gebaseerd op leugens waarna een uitgebreid onderzoek geen aantijging en strafrechtelijke gevolgen van doen zijn of geëist kunnen worden.
Een schone lei geeft die vrijheid dat er nooit dergelijke strafrechtelijke gevolgen kunnen uitvloeien door problemen die anderen voor ons willen veroorzaken.
Door eerlijk te zijn en ieder het zijne te geven staan we altijd sterk in onze schoenen en kunnen we uitkomen met de waarheid die geaccepteerd moet worden door iedere instantie of persoon.
Dus door onszelf uit de handen te houden van gerelateerde en minderwaardige ter sprake gebrachte onderwerpen bevrijden we ons van zorgen en bezorgen onszelf de vrijheid.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/vrijheid-is-onszelf-bevrijden-van-enige-ongerelateerde-zorg.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorg

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen