Waar ons hart van vol is, woorden en daden zullen het bevestigen

Waar ons hart van vol is, woorden en daden zullen het bevestigen

 

Waar ons hart van vol is, woorden en daden zullen het bevestigen

 

De liefde voor iets geeft ons de fijne momenten en gevoelens in het leven waar we van genieten of naar uit kijken.
Er kan eigenlijk nooit genoeg liefde in ons leven zijn het is één van de voornaamste basissen en van daaruit beginnen onze gevoelens zich uit te breiden en snakken naar meer.
De prikkelingen en adrenaline die dat teweeg kunnen brengen gaat tot het uiterste en kan ons zo imponeren dat we niet meer bij de les kunnen blijven.
En dat tot onze prioriteiten stellen doordat we onze gevoelens niet meer kunnen bedwingen en daarover dan de controle verliezen door hartbrekende gevoelens.
Zo beginnen we er meer over te denken en naar te verlangen wat ons hoofd op hol zal laten slaan door de innerlijke drang ernaar wat ons ook zorgen kan baren.
Want niet alles waar ons hart naar smacht kunnen wij ons veroorloven om dat te doen of te bezitten het kan ook buiten onze macht treden.
Wij kunnen verliefd op iemand zijn en die persoon heeft totaal geen gevoelens voor ons als levenspartner maar vind dat we aardig zijn en hun denken meer aan een vriendschappelijke band met elkaar.
Terwijl ons hart overloopt van verliefdheid en we ons ook zo gedragen en uitdrukken met woorden denken wij, maar het komt bij de ander niet zo over in een expressie.
Ons hart kan ook geheel gewijd zijn aan een subject dat buiten onze grenzen treed en het daardoor onmogelijk is om daar dan aan deel te nemen.
We zullen in ieder geval iedere kans en poging wagen om dichterbij ons hartsverlangen te komen om er zo gebruik van te kunnen maken maar dat kan onbegonnen werk zijn.
Het probleem is dat bij vele dingen er meer nodig is dan alleen maar onze verlangens en behoeftes, en dat creëert dan de teleurstelling en verlies van hoop voor ons.
Dat waar ons hart door liefde van overloopt kunnen door woorden en acties bevestigt worden als wij in de gelegenheid zijn of worden gebracht door mogelijkheden.
We hebben tenslotte maar één persoon nodig die wederzijds liefde schenkt om daar de rest van ons leven gelukkig mee te zijn.
Die persoon zal ons verbazingwekkende periodes en lessen geven tijdens onze levensreis.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen