Waar Sprake is van Ambitie, Is er Altijd een Manier om Dingen Gedaan te Krijgen

 

Zonder motivatie zou ons leven geen prettige indruk op ons en anderen geven.
We zouden het doel van ons leven niet meer goed kunnen begrijpen, het zou een “waarom” betekenis gaan krijgen van waarom dit en dat.
Maar als er ambitie is dan veranderd alles naar zonneschijn met mooie zonnestralen, hebben we zin in het leven en weten welk doel we willen bereiken.
Onze gevoelens motiveren ons om iedere uitweg te zoeken om het gedaan te krijgen en het te volbrengen met een voldaan gevoel.
Verstand en intelligentie hebben zonder ambitieus te zijn is als een vogel die wil vliegen zonder vleugels.
Er moet een inspiratie met genegenheid bestaan als hulpmiddel om aan een doelstelling te kunnen voldoen.
Door de ambitie blijven we streven om manieren te vinden om onze verlangende methode te verwezenlijken en zo ons doelwit te bereiken vanuit ons hart.
Aspiratie geeft ons de drift en eerzucht voor enthousiasme op te wekken waarbij zo om onze voornemens met iedere legitieme mogelijkheid voor elkaar te krijgen.
Ambitie is eigenlijk een medium om datgene gedaan te krijgen waar onze voorkeur naar uitgaat vanuit de gedachten en ons hart met een volledig geïnspireerde houding.
Er zal altijd een manier gevonden worden om dingen gedaan te krijgen als er genoeg ambitie is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/waar-sprake-is-van-ambitie-is-er-altijd-een-manier-om-dingen-gedaan-te-krijgen.hrml

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Waar Sprake is van Ambitie, Is er Altijd een Manier om Dingen Gedaan te Krijgen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen