Waar voor Uw Geld

 

Vaak kopen wij iets en willen er plezier van hebben.
Maar door de kwaliteit van het product heeft het een kort bestaan.
De kwaliteit is zo slecht dat te duur is voor de betaalde waarde van het geld.
Dus het winst belang van de producent is te hoog voor de kwaliteit.
Wij bezoeken een pretpark en betalen entree, eenmaal in het park moeten wij ook nog eens voor iedere attractie betalen, wij krijgen dan een slecht gevoel.
Gaan op een excursie zien van tevoren een prachtige video en mooie affiches met super afbeeldingen erop, lekkere maaltijden en nieuwe toestellen, achteraf komen wij in oude toestellen te zitten waar onze over grootmoeder in heeft gelachen met plezier.
We hebben gespaard en gaan op vakantie zijn naar het reisbureau gegaan en hebben in de reisgidsen gekeken naar een mooie vakantie bestemming met zwembad en alle luxe van dien, trots in het vliegtuig waarna aangekomen schieten de tranen ons in de ogen en constateren we dat Napoleon (15 Augustus 1769 – 5 Mei 1821) hier ook heeft gezwommen.
En de zwemvesten ook nog eens meegenomen heeft als aandenken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

auteur Jan Jansen @auteurjanjansen

www.auteur.janjansen.guru/waar-voor-uw-geld-2015/

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Waar voor Uw Geld

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen