Waardeer wat er Is in het Heden, Zodat we Vooruit kunnen Kijken wat er Daarna Komt

 

De maandelijkse kosten voor levensonderhoud zijn tegenwoordig zo hoog dat het voor bijna iedereen onmogelijk is om een fortuin makkelijk op te bouwen in zijn leven.
Belasting, abonnementen, verzekeringen en ga zo maar door zijn terugkerende uitgaven waarvoor iedere maand een budget moet zijn en wat er dan overblijft kunnen wij iets extra’s kopen/doen of op de spaarrekening zetten.
Dat is niet altijd gemakkelijk, want soms hebben we wensen die boven ons budget liggen maar die toch graag willen doen en dan andere dingen daarvoor moeten laten.
Daarom als we een Kameleon zouden kunnen zijn was dat een oplossing voor de kleuren maar niet voor onze behoeftes.
Het is erg belangrijk om tevreden te zijn met wat wij nu vandaag bereikt of hebben, want daar moeten wij het op dit moment mee doen.
Voldaan zijn daarmee zal veel goeds doen aan ons humeur en het gedrag naar anderen toe met een goede moed.
Vanwaaruit we dan andere ontwikkelingen kunnen gadeslaan voor vervolmaking van ons bestaan op aarde met als uitgangspunt een positieve stimulans.
Als we waarderen wat we hebben in het heden is alles makkelijker te bewonderen wanneer we vooruit kijken in de toekomst op wat er daarna zich zal ontwikkelen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/waardeer-wat-er-het-heden-zodat-vooruit-kunnen-kijken-wat-er-daarna-komt.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Waardeer wat er Is in het Heden, Zodat we Vooruit kunnen Kijken wat er Daarna Komt

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen