Wacht Niet op de Kansen in het Leven, in Plaats daarvan Moeten we Zelf Veranderingen Maken voor een Beter Vooruitzicht

 

We weten allemaal dat zonder geluk in het leven we geheel geen kansen hebben.
Maar als we zelf de kansen creëeren voor een beter toekomstperspectief kunnen wij wel het geluk aan onze kant krijgen.
Gaan zitten wachten op een kans bied ons geen toekomstmogelijkheden en is hetzelfde als een lot in een loterij kopen met weinig vooruitzicht op de hoofdprijs.
Als we gewoon afwachten op kansen die naar ons komen en er niet achteraan  gaan met wat we willen, zullen we het nooit gaan hebben.
In het leven is het zeldzaam dat we de dingen vanzelf zullen ontmoeten en daar dan succesvol of tevreden mee zullen zijn.
Wees niet bang voor het maken van veranderingen in het leven, al zouden we iets verliezen, maar aan de andere kant, de ervaring die we dan hebben opgedaan is onbetaalbaar.
Het is geven en nemen in het leven, diegenen die niet kunnen geven zullen ook nooit genoeg terug kunnen nemen.
Er zal eerst gezaaid en goed verzorgd moeten worden voordat we kunnen oogsten.
We hoeven niet direct grote veranderingen te maken en kunnen eerst kijken naar de possibiliteit en aanleiding voordat we met een reorganisatie van ons leven beginnen.
Zelfs een kleine verandering kan al een enorm verschil maken in het leven en vandaar kunnen we het verder uitbouwen tot iets groots.
Als we niet tevreden zijn met ons leven ga dan niet zitten wachten totdat het veranderd, want dan zal het alleen maar veranderen in ons nadeel.
Zoek naar andere gelegenheden en kijk verder dan dat onze neus lang is, neem een ladder of verhoging om te kijken met een betere visie en weet dat we alles breed moeten zien voor een beter perspectief.
Kijk naar een andere omgeving als wij geen innerlijke vrede vinden op deze plaats en select de juiste vrienden voor een goede omgang.
Om gelukkig te zijn met de juiste kansen in het leven moeten we veranderingen blijven aanbrengen voor onszelf totdat we tevreden zijn voor deze beslissing met een groeicapaciteit en beter voorspellingsvooruitzicht.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wacht-niet-op-de-kansen-in-het-leven-in-plaats-daarvan-moeten-we-zelf-veranderingen-maken-voor-een-beter-vooruitzicht.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wacht Niet op de Kansen in het Leven, in Plaats daarvan Moeten we Zelf Veranderingen Maken voor een Beter Vooruitzicht

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen