Wacht niet tot de Momenten Geschiedenis worden Leer alleen om het te Waarderen

 

Soms vergissen we ons eigen onbewust of maken we fouten en nemen niet gelijk de verantwoording en dan is het eigenlijk al te laat voor een compensatie.
Gelijk reageren en actie ondernemen is de beslissing die iedere volwassenen zou moeten nemen bij besef dat ze verkeerd waren en in de fout zijn gegaan.
Wanneer de momenten van gisteren geschiedenis geworden zijn, is het te laat voor ons om elke verkeerde beslissing teniet te doen.
Een afwachtende houding aannemen terwijl we fout zijn is niet verstandig en een verontschuldiging is op zijn plaats en ook erg fatsoenlijk en respecterend.
Dit geeft anderen ook gelijk een waarderende indruk van ons en dat we weten voor welke menselijke regels wij staan.
Zoals we weten maakt iedereen vergissingen en als wij daar dan openlijk voor uit durven te komen is dat iets dat alleen maar gerespecteerd moet worden.
Het bepaald in ieder geval onze correcte opvoeding en waardering van het leven dat iedereen instaat is om zijn vergissingen te corrigeren.
Een excuus geeft ook aan dat we ons bewust zijn van onze fout en zo schuld bekennen en dat wij er spijt van hebben.
Iemand die kortzichtig is over het leven zal dan ook onze spijtbetuiging niet aanvaarden. Maar dat is niet erg wij hebben ons fatsoen laten zien en dat moet voldoende zijn om dat te waarderen.
Wij hebben niet gewacht totdat het te laat was en getoond dat fouten worden gemaakt en het wilde corrigeren met een excuus als dat niet gewaardeerd word zal het geschiedenis worden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wacht-niet-tot-de-momenten-geschiedenis-worden-leer-alleen-om-het-te-waarderen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wacht niet tot de Momenten Geschiedenis worden Leer alleen om het te Waarderen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen