Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt

 

Niemand wil in het leven zijn slechte kanten tonen en wil alleen maar goed doen.
Wij willen allemaal graag ons beste steentje bijdragen aan de maatschappij en voelen ons daar goed bij.
Maar dat wordt niet altijd gewaardeerd of goed begrepen en dat wekt verwarringen en een deprimerend gevoel.
Wij zelf denken dat we met een helpende hand bezig zijn om de wereld te verbeteren en dan zijn er andere personen die daar geheel anders over denken.
Worden daar op een onvriendelijke manier op gewezen en daar moeten we het dan maar mee doen en accepteren, tenminste dat vinden die anderen dan.
Maar om innerlijke rust te vinden met de dingen die wij doen, moeten we die zelf ook kunnen accepteren dat wij alles met goede bedoelingen en op een eerlijke manier doen.
Dat wij dat doen waar anderen mee geholpen worden en dat het een toevoeging is aan de bevolking om het leven te bevorderen in een acceptabele richting.
Als wij de vrede met ons zelf hebben en vinden dat we goed en reëel gehandeld hebben kunnen we onszelf niets verwijten of schuldig voelen.
We hebben in alle omstandigheden geprobeerd om ons best te doen en alles volgens de eerlijke weg te volgen en iedere actie en reactie met goede bedoelingen uit te voeren.
Dus van spijt is in deze omstandigheid geheel geen sprake, we kunnen alleen maar spijt hebben dat we een persoon of actie verkeerd beoordeeld hebben.
Of spijt hebben dat we actie hebben gevoerd of iets hebben gedaan voor de verkeerde personen in ons leven.
Spijt van de dingen die we hebben gedaan in het leven is niet nodig, want die waren allemaal gebaseerd op goede bedoelingen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wanneer-onze-acties-zijn-gebaseerd-op-goede-bedoeling-dan-heeft-onze-ziel-geen-spijt.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen