Wanneer we Volledig Geconcentreerd kunnen Blijven, kan Alles Eenvoudiger Worden

 

Niemand is volmaakt of onaantastbaar in het leven een ieder heeft zijn sterke en zwakke punten en die kunnen we verbeteren door altijd oplettend te zijn.
Een fout kan in een klein hoekje zitten en dat kan uitgroeien tot een onoverzienbaar probleem met geen weg terug alleen de oplossing is dan de uitweg en eindoplossing.
Daarom moeten we altijd op onze hoede blijven en alert zijn om doeltreffend te kunnen reageren als er iets verkeerds gaat of gebeurd.
Uiterste concentratie en een van tevoren voorbereid georganiseerd programma met een draaiboek zal het ons allemaal eenvoudiger maken bij een onverwachte omstandigheid.
Planning is een eerste vereiste als we te maken krijgen met iets waar wij de verantwoordelijkheid over hebben.
Want zo gauw als er iets gebeurd word de schuld in onze schoenen geschoven en dat is niet bevorderlijk voor onze reputatie.
Op het stadium dat er zich iets voorvalt in een aangelegenheid met meerdere personen en wij het volledig ontspannen zonder stressvolle acties kunnen verhelpen is dat een voorsprong voor ons.
Op zo’n ogenblik kan een ieder ervaren dat wij volkomen geconcentreerd zijn en alles haarfijn geregeld hebben om bij iedere paniek situatie met een snelle beëindiging te komen.
Het professionele voorbereide programma zal dan zijn uitstekende werking vertonen aan al de aanwezigen die eenvoudig daarop kunnen toekijken.
Bij opdrachten die verantwoordelijkheden met zich meebrengen is een uiterste concentratie en organisatie van een uitvoerig strategisch project een aanrader.
Met een vooropgesteld draaiboek zal alles eenvoudiger zijn bij een gefocuste concentratie die alle aandacht nodig heeft.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wanneer-we-volledig-geconcentreerd-kunnen-blijven-kan-alles-eenvoudiger-worden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wanneer we Volledig Geconcentreerd kunnen Blijven, kan Alles Eenvoudiger Worden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen